Tornádo Slovensko : Slovensko Tornado / Tornado Z Rumunska Nebolo Ziadnou ... - Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku.

Tornádo Slovensko : Slovensko Tornado / Tornado Z Rumunska Nebolo Ziadnou ... - Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku.. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru.

Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná.

Blízko Slovenska sa objavilo tornádo | Noviny.sk
Blízko Slovenska sa objavilo tornádo | Noviny.sk from img.joj.sk
Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Povrchu sa dotklo iba na pár sekúnd. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo.

Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec.

Přesun tlakové níže přes slovensko. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Uviedol to starosta obce pavol hybala.

Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo.

Tornádo na Slovensku dosahovalo rychlosti 200 km ...
Tornádo na Slovensku dosahovalo rychlosti 200 km ... from i3.cn.cz
Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Povrchu sa dotklo iba na pár sekúnd. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky.

V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22.

Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Uvedl to starosta obce pavol hybala. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo.

Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska.

Obcí Petkovce na východě Slovenska se prohnalo tornádo ...
Obcí Petkovce na východě Slovenska se prohnalo tornádo ... from ct24.ceskatelevize.cz
Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete.

Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo.

Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích.

Posting Komentar

0 Komentar